Trump blokkerer stimuleringsregningen mens kryptoregulatorer ber om klarhet

Trump kansellerer COVID-fond som sender markeder i rødt. Crypto kjenner forbrenningen når Storbritannia forbyder handel med derivater.

Trump pumpet bremsene på en ny runde med stimulansfinansiering

Markeder globalt tok en kraftig nedtur da håpet om en rask gjenoppretting ble knust.

Bitcoin Billionaire var også nede da britiske tilsynsmyndigheter forbyder handel med derivater, og Europol kaller Cryptos rolle i organisert kriminalitet.

Farvel okser, det er bjørnenes tur denne uken. Markedene falt kraftig tirsdag etter at president Donald Trump kibosherte husdemokratenes forslag til hjelp på 2,4 billioner dollar.

Presidenten kunngjorde avgjørelsen på Twitter og sa: „Vi ga et veldig sjenerøst tilbud på $ 1,6 billioner dollar, og som vanlig forhandler hun [Nancy Pelosi] ikke i god tro.“

Aksjene falt kraftig, med Dow som falt 0,9% og Nasdaq med 1%.

Men i samme åndedrag ba Trump den amerikanske kongressen om raskt å utvide 25 milliarder dollar i ny lønnshjelp til amerikanske passasjerflyselskaper som har kjørt tusenvis av arbeidere ettersom flyreiser ikke har kommet seg.

Amerikanske flyselskaper brenner samlet $ 5 milliarder dollar i kontanter i måneden ettersom passasjertrafikken forblir på 30% av nivået i 2019. Mens de venter på en beslutning fra regjeringen, vil store flyselskaper redusere arbeidsstyrken med minst 25% i oktober.

Last ned dekrypteringsappen

Få appen vår for de beste nyhetene og funksjonene innen fingertuppene. Vær den første til å prøve Decrypt Token og mye mer.

Big Tech-selskaper, inkludert Amazon, Apple, Alphabet og Facebook, som hadde hatt et støtårsår, så aksjekursene synke kraftig etter at husrettsvesenets Antitrust-underutvalg ga ut en 450-siders rapport som beskrev hvordan tech-gigantene hadde misbrukt makten sin.

Hvis rapportens ‚anbefalinger gjør det til lovgivningen, kan det til slutt føre til at deler av virksomhetenes virksomhet brytes sammen.

Comments are closed.

Post Navigation